Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση του Μόργκαν στην κριτική του Λάρι Κινγκ


Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Πιρς Μόργκαν στην αρνητική κριτική του προκατόχου του, Λάρι Κινγκ ότι δεν είναι αρκετά «επικίνδυνος» στο αμερικανικό σόου που ανέλαβε. Σε συνέντευξη του στους Times δήλωσε ότι θα είναι πιο αιχμηρός και επικίνδυνος, τη σωστή όμως στιγμή τόνισε και με τους κατάλληλους καλεσμένους. Ο Μόργκαν προσκάλεσε τον Κινγκ στο σόου ύστερα από το σχόλιο του τηλεοπτικού βετεράνου στο BBC Radio 4 ότι ο 45χρονος πρώην εκδότης υπερδιαφημίστηκε στο κοινό.

 

Ο Μόργκαν τώρα λοιπόν απαντά ότι δεν θα μπορούσαν να το πάνε «μετρημένα» όταν παίρνει το πόστο ενός θρύλου και υπερασπίστηκε την καμπάνια προώθησης. Να αναφέρουμε πάντως ότι στην συνέντευξη που έδωσε ο Μόργκαν δεν ήταν και τόσο γλυκανάλατος, αλλά έστειλε τα μηνύματα του λέγοντας ότι είναι ολίγον τι οξύμωρο να ακούει για το ότι πρέπει να γίνει πιο «επικίνδυνος» από έναν δημοσιογράφο ευρέως γνωστό και αναγνωρισμένο ως τον λιγότερο ριψοκίνδυνο στην δουλειά!

(enimerosi24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...