Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

OTE TV: Ξεκινάει το Φεβρουάριο του 2011


Στον έλεγχο του ΟΤΕ πέρασε η άδεια δορυφορικών συνδρομητικών υπηρεσιών που κατείχε η θυγατρική της Hellas Sat.

Η μεταβίβαση εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από το ΕΣΡ και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 1958/20-12-2010), προβλέποντας την εκπομπή σήματος με το διακριτικό τίτλο OTE TV, χρησιμοποιώντας το δορυφόρο Hellas Sat 2. Αν και στην περίπτωση της Hellas Sat η άδεια είχε διάρκεια 5 ετών, το ΕΣΡ αναθεώρησε την απόφασή του και την επεξέτεινε σε 15 χρόνια, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση της συνδρομητικής Nova.



Ο ΟΤΕ TV θα μπορεί τη μέρα να μεταδίδει 1.392 ώρες προγράμματος, έναντι 95 ωρών που ανέφερε η αρχική άδεια της Hellas Sat . Επίσης όπως αναφέρεται η «νέα κάτοχος της άδειας επιτρέπεται να παρέχει τις συνδρομητικές της υπηρεσίες, μόνο ύστερα από τη σύναψη σύμβασης με το Ελληνικό δημόσιο, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 6 μηνών». Προηγουμένως όμως και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2008, η Hellas Sat είχε υπογράψει τη σύμβαση με το Δημόσιο καταβάλλοντας 176.082.17 ευρώ για 96 ώρες προγράμματος.

Απομένει να διευκρινιστεί αν θα πρέπει να υπογραφεί επέκταση της σύμβασης, και βεβαίως πότε θα μπορέσει με βάση το νόμο να εκπέμψει τα προγράμματά του ο ΟΤΕ. Η εταιρεία από την πλευρά της σχεδιάζει την έναρξη των δραστηριοτήτων της την 1η Φεβρουαρίου του 2011.

(imerisia online)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...