Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πάνω απο 100 ετεροαπασχολούμενοι στο Alter;


Περισσότερα από 100 άτομα που μισθοδοτούνταν από το Alter δεν εργάζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό όπως αναφέρουν πηγές του καναλιού που πρόσκεινται στο Γιώργο Κουρή. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τα άτομα αυτά απασχολούνταν σε εταιρίες του ομίλου Γιαννίκου, του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου και κατόχου του 25% της εταιρίας. Το προσωπικό αυτό αναμένεται να απολυθεί το αμέσως προσεχές διάστημα ενώ δεν αποκλείεται 35-40 άτομα να απολυθούν πριν την έλευση του νέου χρόνου. Ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν οι πρώτες απολύσεις αφορούν προσωπικό που πληρωνόταν και δεν εργαζόταν από τον Alter.


Αξίζει να σημειωθεί ότι εφ όσον αληθεύουν τα όσα υποστηρίζουν οι πηγές που πρόσκεινται στην πλευρά Κουρή εγείρεται πλήθος ζητημάτων που άπτονται της δικαιοσύνης αλλά και αξιώσεων των μετόχων της εταιρίας έναντι της διοίκησης Γιαννίκου. Πέραν τούτου οι εξελίξεις στο Alter προκαλούν εύλογα ερωτήματα τόσο για τη διαδικασία που οι τράπεζες μέχρι σήμερα δανειοδοτούσαν το κανάλι αλλά και τον τρόπο που λειτούργησαν συγκεκριμένες διαφημιστικές εταιρίες δεδομένου ότι φαίνεται να πραγματοποίησαν τεράστιου ύψους συναλλαγές που σήμερα αμφισβητούνται από την πλευρά Κουρή.
Είναι δε απορίας άξιον το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία ούτε από το ΣΔΟΕ ούτε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ούτε από άλλες εποπτικές αρχές που φαίνεται να επέδειξαν τουλάχιστον εγκληματική αμέλεια για όσα επί χρόνια συνέβαιναν με την Ελεύθερη Τηλεόραση την ιδιοκτήτρια εταιρία του Alter. Επιπλέον είναι απορίας άξιον πως η πλευρά Κουρή που εκπροσωπείτο στη διοίκηση της εταιρίας δεν είχε γνώση των τεκταινομένων αφού η εταιρία βρέθηκε σε χρηματοδοτικό αδιέξοδο.
Σήμερα η εισηγμένη εταιρεία "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε." εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.
Πηγή: newscode.gr
www.newscode.gr/media/story/panw-apo-100-eteroapascholoymenoi-sto-alter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...