Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Wikileaks: Ο Καντάφι και η "αισθησιακή" ουκρανή νοσηλεύτρια


Ο πρόεδρος της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι ουδέποτε ταξιδεύει χωρίς μια ουκρανή νοσηλεύτρια, η οποία χαρακτηρίζεται "αισθησιακή ξανθιά" σε αμερικανικό τηλεγράφημα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ιστότοπο Wikileaks, αναφέρουν σήμερα διεθνη μέσα ενημέρωσης.


Μια πηγή είπε στην αμερικανική πρεσβεία στην Τρίπολη πως η 38χρονη Γκαλίνα Κολοτνίτσκα είναι η μόνη από μια ομάδα τεσσάρων ουκρανών νοσηλευτριών που γνωρίζει τη "ρουτίνα" του λίβυου ηγέτη, σύμφωνα με το εν λόγω τηλεγράφημα της πρεσβείας που δημοσιοποιήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδα Νιού Γιόρκ Τάιμς.

Μερικές επαφές ισχυρίζονται πως ο Καντάφι και η νοσηλεύτρια διατηρούν αισθηματική σχέση, σύμφωνα με το ντοκουμέντο.

Το τηλεγράφημα, το οποίο εστάλη από την αμερικανική πρεσβεία στην Τρίπολη αφού οι αμερικανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις διευθετήσεις για το ταξίδι του Καντάφι στη Νέα Υόρκη το 2009, περιλαμβάνεται στα 250.000 ντοκουμέντα που δημοσιοποιήθηκαν χθες Κυριακή από τον Wikileaks.

Όταν τα χαρτιά της Κολοτνίτσκα καθυστέρησαν την αναχώρησή της για το ταξίδι, ο Καντάφι έστειλε ένα ιδιωτικό τζετ για να την πάρει από την Τρίπολη και να συναντήσει την υπόλοιπη αντιπροσωπεία στην Πορτογαλία, όπου ο λίβυος ηγέτης πέρασε τη νύκτα του κατευθυνόμενος προς τη Νέα Υόρκη, αναφέρεται στο τηλεγράφημα.

(protothema online)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...