Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απεργία στα media και το αβέβαιο μέλλον...


@Προειδοποιητική 24ωρη απεργία πραγματοποιούν από τις 6 πμ της Τρίτης 30 Νοεμβρίου έως τις 6 πμ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2010, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, καταγγέλλοντας λεηλασία των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, με κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και μαζικές απολύσεις.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί σε απεργία όλους τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, καθώς και στα κρατικά ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ).


Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι της EΡΤonline. Εξάλλου 24ωρη απεργία πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Με ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει ότι λόγω της απεργία μεταβάλλεται το πρόγραμμα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης για "την απόπειρα συρρίκνωσης της ΕΡΤ, για τη μείωση των μισθών μας, για τη μη υπογραφή Σ.Σ.Ε.".

@Στις 11 το πρωί πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ (δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών) έξω από την ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), την οποία έχει συγκαλέσει η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).
@Τώρα να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε απο την στιγμή που ετοιμάζονται και άλλα λουκέτα, όταν έχουμε 29 ημερήσιες εφημερίδες Πανελλαδικής κυκλοφοριας στην χώρα μας όταν λέγεται ότι σε άλλες Ευρωπαικές πρωτεύουσες έχουν απο 9-12 το πολύ....
 
(greekmediaonline)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...