Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Just the Two of Us- 3rd live εντυπώσεις...

- Δούκισσα, το κύριο όνομα Αθηναϊς κλίνεται. Η αιτιακή του συγκεκριμένου ουσιαστικού είναι Αθηναϊδα. Ελεος, είσαι και φοιτήτρια στην ΑΣΟΕΕ...

- Πολύ καλοί ο Θεοχάρης και η (φωνάρα) Ελπίδα. Οι δύο κυρίες ξερογλείφονταν πάλι.

-Πάλι χαρίστηκαν στον Ουγγαρέζο και απορώ γιατί

- Οι στίχοι του Όλα Σε Θυμίζουν ανήκουν στον Μανώλη Ρασούλη. Ούτε στον Λάκη Παπαδόπουλο (που γράφτηκε στην κάρτα του τραγουδιού), ούτε στον Λευτέρη Παπαδόπουλο (όπως "διόρθωσε" ο Καπουτζίδης). Για του λόγου το αληθές εδώ. Πάντως πολύ καλή ερμηνεία από την Ελένη Φιλίνη.


- Κάκιστος ήχος στο studio

-Μαζεύτηκαν τα σάλια στον Βλοντάκη. Πάλι καλά...

-Super sexy η Στικούδη με τον Μίχα!!! Προβλέπω βεντέτα Φουρέιρα- Στικούδη στον τομέα αυτο!

-Στο ιταλικό ο Ησαϊας με τη Μαριάννα ήταν καταπληκτικοί. Η Αθηναϊς το παίζει δασκάλα.Η Μαριάννα τη γράφει κανονικά. Πάντως και η Λυδία και η Αθηναϊς απέδειξαν ότι έχουν κακό γούστο στη μουσική (δεν τους αρεσε το ντουέτο Ramazotti- Tina Turner)

-Respect στον Μουρούτσο!!! Το χιπ χοπ του ταιριάζει γάντι. Το καπέλο της Τζώρτζιας ήταν λίγο κιτς αλλά της τα συγχωρώ όλα γιατί της πάει να είναι καρνάβαλος. Τρια δεκάρια έπρεπε.

-Αθλιος ο Ιατρόπουλος με την κόκκινη γούνα στον ύμνο Whole Lotta Love των Led Zeppelin. Καλή ερμηνεία από τη Φλώρα (η επιρροή του Δάντη είναι καθοριστική)

-Μόνο ο Λε Πα τραγούδαγε, ο χρυσοδάκτυλος (Αδάμ) όχι.

-Εμένα η Μπεκατώρου πάντα μου αρέσει...πρέπει να το προσέξω. Και το ναζιάρικο της πάει.

-Αγαπώ Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Λατρεύω Λίτσα Διαμάντη. Ο Παναγιώτης απλά συγκλονιστικός αλλά και αποκάλυψη η Ελένη Φουρέιρα σε λαϊκό τραγούδι. Για μένα είναι οι νικητές.

-Ν' αγιάσει το στόμα του Στέφανου Κορκολή!!! Ταυτίζονται απόλυτα οι απόψεις μας

-Ο Καπουτζίδης δεν ξέρει να ανακοινώνει αποτελέσματα. Σε αντίθεση με τα σενάρια του δε μπορεί να δημιουργήσει αγωνία. mediaka nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...