Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Βροχή τα πρόστιμα σε μικρότερης εμβέλειας κανάλια


Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "TRT" του Νομού Λαρίσσης για υπέρβαση ανώτατου ορίου διαφημίσεων και ποιότητα προγράμματος (20/3/2010).

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβληθηκε στο "TV 10" του Νομού Τρικάλων για υπέρβαση ανώτατου ορίου μηνυμάτων τηλεπωλήσεων. Μειοψήφησαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΡ Νέστωρ Τσουράκης, η Ιρις Αυδή και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν πρόστιμο 15.000 Ευρώ.


Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "Blue Sky" και την εκπομπή "Δελτίο των 11" του Σπύρου Χατζάρα (22/9/2010) για προσβολή της προσωπικότητας της δημοσιογράφου Μαρίνας Βήχου και για προβολή μισαλλόδοξων απόψεων.Μειοψήφισαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, ο Ιωάννης Παπακώστας και ο Κωνσταντίνος Αποστολάς που πρότειναν σύσταση.

Πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι "Αιγαίο TV" Νομού Δωδεκανήσου γιατί δεν προχώρησε σε επανόρθωση εντός διημέρου, όπως όφειλε, μετά από καταγγελία προσώπου ότι διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις του. Μειοψήφισε η Ιρις Αυδή που πρότεινε σύσταση.
(cosmo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...