Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε η σειρά της Καθημερινής : αναστέλλει την έκδοση του Athens Plus



Χθες αργά το απόγευμα ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του αγγλόφωνου της Καθημερινής (Herald και Athens Plus) ότι η εργοδοσία αποφάσισε να κλείσει το εβδομαδιαίο Athens Plus και άρα θα απολυθούν γύρω στα 10-14 άτομα από τα 18 που απασχολούνται συνολικά.

Η εργοδοσία είχε βάλει στο μάτι άλλες δυο φορές το ίδιο έντυπο, το οποίο σημειωτέον είναι βραβευμένο και με σταθερό αναγνωστικό κοινό, μία στις αρχές του καλοκαιριού και άλλη μια στα τέλη, οπότε και είχε απειληθεί με απεργία σε όλο τον όμιλο (τώρα μιλάμε για την Καθημερινή και τα περιοδικά). Σήμερα πάλι μετά τα τελεσίγραφα του Σκάι και συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου, ήρθε η σειρά του Θέμη. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος από το αγγλόφωνο είναι σε αναμονή για την ανακοίνωση των ονομάτων όσων θα απολυθούν.

Σε σύντομη συνελευση του τμήματος που πραγματοποιήθηκε παρουσία του εκπροσώπου των εργαζόμενων της Καθημερινής και ορισμένων εργαζόμενων στα περιοδικά και τα ένθετα της εφημερίδας που εργάζονται στον ίδιο όροφο, πάρθηκε για αρχη η απόφαση αύριο, ημέρα απεργίας, να μην υπογράψει κανείς την απόλυσή του και ραντεβού ξανά στα γραφεία της Herald στις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και γενική συνέλευση όλων των εργαζόμενων στην Καθημερινή.
 
(ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΣΗΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...