Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Apple : Στο διαδίκτυο τα χαρακτηριστικά του νέου MacBook Pro


Η Apple για την ώρα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το νέο MacBook Pro όμως στο διαδίκτυο οι φήμες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του, οργιάζουν.

Πολλές είναι λοιπόν οι φήμες που κυκλοφορούν στο internet που θέλουν το νέο MacBook Pro της Apple να χρησιμοποιεί αποκλειστικά δίσκους SSDs ενώ υπάρχει η πιθανότητα να απουσιάζει και το οπτικό drive.


Επιπλέον το νέο MacBook Pro αναμένεται να υποστηρίζει την τεχνολογία Light Peak της Intel, η οποία επιτρέπει πολύ μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς  δεδομένων (10Gbp/s).

Αν οι φήμες αυτές επαληθευτούν τότε η Apple θα είναι η πρώτη εταιρία που θα ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία lightpeak, έχοντας έτσι και την αποκλειστικότητα τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν και άλλες συσκευές.

Τα νέα MacBook Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2011 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αλλά και για τη σχεδίασή τους οπότε υπομονή μέχρι «κατά λάθος» να διαρρεύσει κάτι από την εταιρεία.

(Πηγή : newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...