Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Yahoo! : Παρουσίασε το νέο email


Η Yahoo! παρουσίασε  την ανανεωμένη έκδοση της υπηρεσίας email την Τρίτη, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να ενσωματώσει νέα χαρακτηριστικά δημοφιλών τάσεων όπως το social networking.

Μία beta έκδοση του Yahoo!Mail έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ διαθέτει πολλές δυνατότητες που επιτρέπουν την ευκολότερη λήψη και αποστολή updates στο Facebook ή μηνυμάτων στο Twitter, απευθείας από το inbox.


«Έχουμε αναδιαμορφώσει την αρχιτεκτονική της υπηρεσίας εκ βάθρων» είπε η αντιπρόεδρος του τμήματος product management communications, Κακούλ Σριβάσταβα, συμπληρώνοντας πως «πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα για εμάς».

«Θα δείτε αλλαγές από πλευράς μας» είπε ο Μπλέηκ Ίρβινγκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Εκτός του ότι είναι σχεδιασμένη ειδικά για να είναι «απίστευτα γρήγορη», η νέα έκδοση της υπηρεσίας Yahoo!Mail είναι στοχευμένη στο να «ξεχωρίζει» τα σημαντικά μηνύματα από τον κύριο όγκο και να τα παρουσιάζει στο χρήστη.
Ακόμα, έχουν βελτιωθεί τα εργαλεία αναζήτησης για να διευκολύνεται η εύρεση βίντεο και φωτογραφιών ή άλλων πληροφοριών σε που βρίσκονται σε inboxes απεριόριστης χωρητικότητας.

Τέλος, έχει βελτιωθεί η τεχνολογία φιλτραρίσματος του spam, ενώ έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για να είναι η υπηρεσία «φιλικότερη» στους χρήστες smartphones και tablet computers.

(i live news)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...