Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Το Melrose place επιστρέφει


Το remake της θρυλικής σειράς των 90ς του Άαρον Σπέλινγκ επιστρέφει μέσα απο τη συχνότητα του Σκαϊ τα απογεύματα της Κυριακής. Με νέο καστ ηθοποιών όπως η πολλά υποσχόμενη Κέιτ Κάσιντυ, η Άσλεη Σίμπσον, αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Τζέσικας Σίμπσον και βέβαια με εντελώς νέα επεισόδια το γνωστό συγκρότημα του Λος Άντζελες αποκτά ζωή για μια τηλεοπτική σεζόν.

Όπως και στο αρχικό σήριαλ έτσι και σε αυτό επανεμφανίζεται η Χέδερ Λοκλήαρ ως Αμάντα Γουντγουορντ η οποία αναστατώνει τους ενοικιαστές του Μέλροουζ με τις ραδιουργίες της.
 
Επίσης απο το αρχικό καστ συμμετέχουν οι Λώρα Λέιτον, Τόμας Καλάμπρο, Ντάφνι Ζουνίγκα και η Τζόσι Μπισετ. Στην Αμερική η σειρά προβλήθηκε πέρισυ και με την επιστροφή της Λοκλήαρ τα νούμερα αυξήθηκαν κατακόρυφα!
Το Melrose Place κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 16.00 το απόγευμα ενώ αμέσως μετά στις 17.00 ακολουθεί η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Beverly Hills,90210».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...