Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Eκπομπή για την ελληνική οικονομία στη Wall Street

Η Ελληνική οικονομία στη Wall Street είναι το θέμα της εκπομπής «Ειδικές Αποστολές» που παρουσιάζει ο Φάνης Παπαθανασίου και θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ από τη Νέα Ελληνική Τηλεόραση. Η εκπομπή παρουσιάζει το κλίμα που διαμορφώνεται για την ελληνική οικονομία στην Γουολ Στριτ και στις άλλες διεθνείς αγορές. Ακόμα, αναφέρεται στο
προσκήνιο και το παρασκήνιο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον. Μιλούν στην εκπομπή ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πόουλ Τόμσεν και άλλοι αξιωματούχοι αλλά και δημοσιογράφοι στην έδρα του ΔΝΤ.
Ειδική αναφορά γίνεται στο νέο επενδυτικό τοπίο, στις στρατηγικές επενδύσεις στην χώρα μας, και στις αλλαγές που επιφέρει το νομοθετικό πλαίσιο «φαστ τρακ». Ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης μιλά στις «Ειδικές Αποστολές» για την γραφειοκρατία και τις στρατηγικές επενδύσεις.
Ακόμη, μιλούν Ελληνοαμερικανοί κι άλλοι ξένοι επιχειρηματίες για το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στην χώρα μας και για τις εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν με το Ελληνικό Δημόσιο. Δημοσιογραφικη επιμελεια - παραγωγή: Φανης Παπαθανασιου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...