Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή των επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος του Αστρίτη


Ανοικτή ενημερωτική επιστολή έλαβε το Daily Fax, την οποία υπογράφουν ο Γιώργος Σακελλόπουλος και η Ντίνα Γεραμάνη, διευθυντικά στελέχη του εμπορικού τμήματος της εκδοτικής εταιρείας Αστρίτης.

Η επιστολή αναφέρει την αναστολή έκδοσης του περιοδικού Super Magazine, καθώς και τη διακοπή συνεργασίας των δύο αυτών στελεχών – και όχι μόνο – με την εταιρεία. Δημοσιεύουμε την επιστολή αυτούσια.


Ανοιχτή ενημερωτική επιστολή

«…ότι αρχίζει ωραία….».Κάπως έτσι ξεκινήσαμε την νέο εγχείρημα στην εταιρεία Αστρίτης. Ωστόσο πολλοί παράγοντες, έξω από τις δικές μας δυνάμεις, αναγκάζουν την εταιρεία να διακόψει: (α) την έκδοση του περιοδικού Super Magazine, (β) την συνεργασία τόσο με την συντακτική/γραφιστική ομάδα, όσο και με την εμπορική. Ως εκ τούτου από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, εμείς ως ομάδα – Γιώργος Σακελλόπουλος και Ντίνα Γεραμάνη – δεν μπορούμε προς το παρόν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, εργαζόμενους στις διαφημιστικές εταιρείες, αλλά και στις εταιρείες των διαφημιζόμενων. Για άλλη μια φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αλλά και για την ευκαιρία που μας δώσατε να συνεργαστούμε μαζί σας. Ελπίζουμε σύντομα να το επαναλάβουμε. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις δικές σας προσπάθειες.

Με εκτίμηση

Γιώργος Σακελλόπουλος –Ντίνα Γεραμάνη»

(Marketing Week)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...