Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Απο Ιανουάριο η Θρασκιά στον ΑΝΤ1?


Τον πρώτο λόγο έχει ο Αντ1 φέρεται να υποστηρίζει η Ράνια Θρασκιά αφου αμέσως μετά το τέλος του "Elatte" οι προτάσεις απο άλλα κανάλια ναι μεν είναι αρκετές αλλά η πόρτα του Αμαρουσίου παραμένει ανοιχτή. Εξάλλου η ίδια μετά το τέλος της θερινής της εκπομπής έδωσε με τον δικό της τρόπο ραντεβού με τους τηλεθεατές σύντομα.
Απο τις πλευρές των Γκαγκάκη , Λάτσιου και Λεβέντη η πρόθεση για συνέχηση της συνεργασίας του Αντ1 με την ξανθιά παρουσιάστρια είναι θετική χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένα ανακοινώσιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται το ενδεχόμενο της επιστροφής της Ράνιας Θρασκιά και του "Elatte" τα σαββατοκύριακα απο το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και συγκεκριμένα απο τον Ιανουάριο. Με το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ και ίσως μεταφορά κατα μία ώρα αργότερα για να είναι και απέναντι απο τον Alpha και το "Μες στην καλή χαρά" η Ράνια Θρασκιά ,με παραγωγό τον Στέλιο Αντωνίαδη και πάλι, θα δώσει την δική της πινελιά στα σαββατοκύριακα.
Να σημειώσουμε οτι εδω και περίπου ενάμιση χρόνο, τα σαββατοκύριακα στον Αντ1 ήταν κενά με επαναλήψεις παλαιότερων σήριαλ έπειτα απο το τέλος του "Καλομελέτα και έρχεται" της Σοφίας Αλιμπέρτη.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν..
(tvnea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...