Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πέντε απολύσεις στο "Ράδιο Κρήτη"

Πέντε δημοσιογράφους απέλυσε πρόσφατα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Κρήτη» στο Ηράκλειο, με αιτιολογικό πως έχουν μειωθεί τα έσοδά του, ενώ, όπως τονίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), ο ιδιοκτήτης του σταθμού υπήρξε αδιάλλακτος για μια συμβιβαστική λύση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οργή, απορία αλλά και προβληματισμό προκαλεί στη δημοσιογραφική οικογένεια της Κρήτης η απόφαση του ιδιοκτήτη τού «Ράδιο Κρήτη» Βασίλη Σκουταρά να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων.
Ο ιδιοκτήτης του σταθμού, επικαλούμενος την υπαρκτή και κατανοητή ως ένα βαθμό οικονομική κρίση και τη συρρίκνωση των εσόδων του σταθμού, αφήνει χωρίς δουλειά επαγγελματίες δημοσιογράφους που είχαν ως μόνο πόρο την εργασία τους στο σταθμό και με την προσφορά τους είχαν συμβάλει στην πρωταγωνιστική παρουσία του σταθμού σ' ολόκληρη την Κρήτη».
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...