Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

NEWSBASIS! Μια νέα διαδυκτιακή υπηρεσία ξημερώνει στην δημοσιογραφία.

Το NewsBasis, είναι ένα νέο site που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στοχέυοντας στην εύκολη διασύνδεση των δημοσιογράφων με δημοσιογραφικές πηγές, εταιρείες δημοσίων σχέσεων,μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και συμβούλους που σχετίζονται με τα media.
TO σάιτ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις διαφημιστικές και τις εταιρέιες δημοσίων σχέσεων δημιουργώντας ένα ανοιχτό διάυλο επικοικωνίας με τους δημοσιογράφους προσπάθώντας να παρακάμψει την πρακτική των δελτίων τύπου και των ενημερωτικών email.
Το NewsBasis είναι το πνευματικό τέκνο του Ντάριλ Siry, ανεξάρτητου αρθρογράφου του Wired που στόχος του είναι να δημιουργήσει μια online τράπεζα πληροφορίας, όπου οι συντάκτες ΜΜΕ θα εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους σε βάθος απο καλά ενημέρωμένες και διασταυρωμένες πηγές.
Οι δημοσιογράφοι Θα μπορούν να αναζητήσουν άρθρα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα από μια ροή ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο,έχοντας να επιλέξουν σε πάνω από 10.000 αξιόπιστες πηγές και να δημιουργήσουν ειδοποιήσεις (alerts) για θέματα που ενδιαφέρουν. Με την επιλογή ενός άρθρου μέσω του NewsBasis θα εμφανίζεται μια πλαϊνή μπάρα στα δεξιά της οθόνης που θα δίνει συμπληρωματικές απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα και εναλλακτική πληροφόρηση απο άλλα  ΜΜΕ.
Για περισσότερες απόψεις λοιπόν , πρόσθετες πληροφορίες,πηγές και πολλές παραπομπές αν ψάχνετε κάτι δείτε και το NEWSBASIS, μια νέα διαδυκτιακή υπηρεσία ξημερώνει στην δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...