Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Facebook: Τέλος η υποστήριξη του Internet Explorer 6

Image representing Facebook as depicted in Cru...Image via CrunchBase
Ο Internet Explorer 6 δεν είναι ο αγαπημένος browser των developers κι αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Μετά τη Google και άλλα μεγάλα ονόματα του Internet, ήρθε και η σειρά του Facebook να γράψει τους τίτλους τέλους για τον απαρχαιωμένο browser της Microsoft. Αφορμή στάθηκε το Facebook Chat και οι αλλαγές που έρχονται σε αυτό μέσα στο Σεπτέμβριο. 
Πολλοί χρήστες  έχουν παραπονεθεί ότι το Chat του Facebook είναι σε αρκετές περιπτώσεις  ασταθές, φτάνοντας ακόμα και στον αιφνίδιο τερματισμό της λειτουργίας του. Οι μηχανικοί του Facebook έχει ήδη βελτιώσει τη σταθερότητά του εδώ και λίγες ημέρες, ενώ ετοιμάζουν μια νέα έκδοση που θα εξαλείφει οριστικά το πρόβλημα. Ωστόσο, η επερχόμενη έκδοση του Chat δε θα λειτουργεί στον Internet Explorer 6, όπως δήλωσε στέλεχος του Facebook. 
Παρά το γεγονός  ότι υπάρχουν πολύ καλύτεροι browsers, ο IE6 εξακολουθεί να είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος browser στον κόσμο, με μερίδιο αγοράς 17%, σύμφωνα με την Net Applications.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...