Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η Ρούλα Κορομηλά θα παρουσιάζει το Big Brother

Την παρουσίαση του «Big Brother» θα αναλάβει η Ρούλα Κορομηλά, μετά την άρνηση της Ελένης Μενεγάκη λόγω... βαρεμάρας! Βέβαια, η πρόταση στην Ελένη έγινε απ’ έξω απ’ έξω, ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν σήκωσε κουβέντα περί παρουσιάσης βραδινού σόου και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον «Καφέ» της.
Αν και τα στελέχη του Alpha δεν έκαναν και ιδιαίτερη κουβέντα στην Ελένη για το «Big Brother», η ίδια το ξεκαθάρισε ορθά - κοφτά ότι δεν πρόκειται να το αναλάβει. Αρνητική, άλλωστε, ήταν η απάντηση και για το «Ι Love My Country», για το οποίο έγινε ιδιαίτερη κουβέντα.
Έτσι, έχοντας στην πλάτη της το περσινό «Greek Idol» (και ουκ ολίγες αρνητικές κριτικές), η Ρούλα θα αναλάβει το έτερο φιλόδοξο ριάλιτι του καναλιού. Στο μεταξύ, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον
«Καφέ», που θα σερβιριστεί στις 27 Σεπτεμβρίου ή, το αργότερο, στις 4 του Οκτώβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, οι συσκέψεις στο στούντιο «Pro» είναι καθημερινές και η Ελένη είναι σούπερ ανανεωμένη και περισσότερο αδυνατισμένη.
Η διάθεσή της είναι στα ύψη αν και η ίδια δεν σταματά να παραπονιέται για το τέλος των διακοπών της. Εμ, καθόλου δεν την απόλαυσε την Άνδρο φέτος με τόσο κυνηγητό από τους παπαράτσι...
Βασικοί «παίκτες» στο πλευρό της παραμένουν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Φαίδωνας Κεφαλέας και η Άση Μπήλιου.
Εναλλάξ στο πάνελ θα βλέπουμε την Χριστίνα Πολίτη και την Έλενα Αρσένη, ενώ 3 - 4 φορές την εβδομάδα θα περνά από το πλατό ο Νίκος Μουτσινάς και οι αλλαγές στα σκηνικά θα είναι μικρής έκτασης.
Όσο για μάγειρα - μαγείρισσα;
Ακόμα ψάχνει η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία παραδέχεται πως ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι πιο σκληρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...