Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 by Γκαγκάκη!

400_gagaki_medium.jpg
Λίγο πριν αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η Ράνια Θρασκιά είχε καλεσμένη την Κατερίνα Γκαγκάκη... Τι το ήθελε; Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του καναλιού δεν άφησε ούτε ένα «παραθυράκι» για την παρουσιάστρια... τουλάχιστον στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Πάντως και η Ράνια τις πέταξε τις σποντίτσες της κατά... πάντων μιας που βρήκε ευκαιρία!

«Ας ξεκινήσουμε από το πρωί. Γιώργος Παπαδάκης εννοείται», λέει η Ράνια (για να δώσει πάσα στην κ. Γκαγκάκη) με ένα υπερ - παγωμένο χαμόγελο,
δίνοντας έμφαση στο «εννοείται».

Αφού την «καθησύχασε» η κ. Γκαγκάκη, ότι θα παραμείνει στο πόστο του ο κ. Παπαδάκης, πήγε στην αμέσως επόμενη πρωινή εκπομπή, στους Καραμεροχαριτάτους. Τζίφος και εκεί, πουθενά η Ράνια.

«Διάβασα ότι ο Γιώργος Καραμέρος θα φύγει από την εκπομπή και θα κατέβει για δήμαρχος», είπε η κ. Θρασκιά. «Μπα, δεν το βλέπω», λέει η Κατερίνα Γκαγκάκη και προσθέτει «Αν κατέβει για δήμαρχος θα τον ψηφίσουμε, αλλά και δήμαρχος να γίνει δεν φεύγει. Θα διατηρήσει την θέση του».

«Η ομάδα θα παραμείνει σταθερή», ξεκαθαρίζει η κ. Γκαγκάκη. «Δεν υπάρχει θέμα λοιπόν», λέει η Ράνια ψιλοσκυθρωπή και προσθέτει «Καλά κάνουμε και το διευκρινίζουμε γιατί όχι τίποτα άλλο, βρίσκω και εγώ τον μπελά μου. Ότι ακούγεται στον ΑΝΤ1 να αλλάζει κάπου εγώ βρίσκομαι πάντα. Έχω διώξει κόσμο. Ανέβασα, κατέβασα κυβερνήσεις...».

Μετά και από αυτή την «κρυάδα» που πήρε η κ. Θρασκιά, κατέβηκε στο δελτίο ειδήσεων, για το οποίο ακούγεται έντονα το όνομα της κυρίας Χούκλη, ανέβηκε στην απογευματινή ζώνη, η οποία όμως είναι «κατειλημμένη» από το «Deal»... Και γενικώς, όπου και να στράφηκε έβλεπε «πόρτες»!

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει με μόνη προσθήκη, εκτός από το «Deal», το «Top Chef» με τον Ηλία Μαμαλάκη, όπως σας είχαμε ξαναπεί.

πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...