Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μάχη στό προπληρωμένο internet


Η δημοτικότητα της καρτοκινητής τηλεφωνίας είναι αρκετά υψηλή, οπότε ίσως εκεί να ποντάρουν οι εταιρείες κινητής που αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά και με το κομμάτι των προπληρωμένων πακέτων για ευρυζωνική σύνδεση στο Internet μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ήδη η Vodafone έχει προχωρήσει σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, ενώ και η Cosmote ακολουθεί αυτές τις ημέρες, αφού λάνσαρε και αυτή τις δικές της προτάσεις στις αρχές της εβδομάδας, με αρκετή καθυστέρηση πάντως σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όσο για τη Wind και αυτή έχει τις δικές της προτάσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει «χτυπήσει» από διαφημιστικής απόψεως.

Η χρονική επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που θέλουν να έχουν οπωσδήποτε σύνδεση στο Internet και στις διακοπές τους, οπότε αναζητούν τέτοιου είδους πακέτα.

Οι επιλογές δεν είναι και λίγες. Η Vodafone έχει δύο πακέτα, τα οποία αποκαλεί ΚαρτοInternet. Το ένα πακέτο περιλαμβάνει ένα USB modem, κάρτα SIM καθώς και 10 ημέρες δωρεάν πρόσβασης και κοστίζει 49 ευρώ. Το έτερο πακέτο είναι χωρίς το USB modem και κοστίζει 19 ευρώ. Από εκεί και πέρα, 2 ώρες πρόσβασης κοστίζουν 3,5 ευρώ, οι 8 ώρες είναι στα 7 ευρώ, η ημερήσια πρόσβαση (24 ώρες) 10 ευρώ και οι 48 ώρες είναι στα 14 ευρώ. Για συνδέσεις μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου υπάρχει 10% επιπλέον χρόνος. Τα πακέτα μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω αποστολής SMS, χρήσης πιστωτικής κάρτας ή scratch card που είναι διαθέσιμη σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...