Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο Α εκτός media services ?


   Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Α εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει να εξαιρεθεί των μετρήσεων της Media Services . Λογικά τα "μεγάλα" κανάλια δεν θα ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη και θα αντισταθούν .Μεγάλο θέμα που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς ο Α το σκέφτεται για μέσα στο 2010 ,πιο συγκεκριμένα από Σεπτέμβριο.

Θα μπορούσα να αναλύσω το θέμα και θα το κάνω αν μου το ζητήσεται .
Αναμένω εναγωνίως ανταπόκριση.

4 σχόλια:

Captain Blunt είπε...

Yes, please analyze it. Θα γίνει της κακομοίρας και πολύ σύντομα απ'ό,τι φαίνεται.

Marinos Klouras είπε...

Αν φύγει ένας, δεν θα αρχίσει το πανηγύρι με όλους;; Another vote for the analysis!

Captain Blunt είπε...

Η είδηση έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο της αγοράς. Ο λόγος είναι ότι κάτι οι δωροθεσίες, κάτι οι παραγωγές, κάτι το ένα και κάτι το άλλο η διαφάνεια που υποτίθεται ότι υπήρχε στη διαφημιστική δαπάνη της τηλεόρασης έχει χαθεί - κατά συνέπεια, κατά το κανάλι, δεν υφίσταται λόγος να συμμετέχει στη Media Services. Η απάντηση όμως δεν είναι πισωδρόμηση στις αρχές του 1990 και χάος. Η απάντηση είναι αυτορύθμιση που θα εξασφαλίζει και πάλι τη διαφάνεια και αυστηρή πειθαρχία στην τήρησή της από όλους.

spyrospapageorgiou είπε...

Την Δευτέρα θα σας παραθέσω την 'αποψη μου για τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης .Η μέτρηση όμως έχει δύο παραμέτρους α) Δαπάνης και β) δευτερόλεπτα και airing..

Η τέχνη του σύγχρονου marketing

Το digital αλλάζει το direct   Όπως όλα δείχνουν, στην σημερινή ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για ένα πολυδιάστατο «κέντρο επιχειρήσεων» ...